Kategorije
Nekategorizirano

NOVI MODELI GIULIA I STELVIO QUADRIFOGLIO MY2020

Novi modeli Giulia i Stelvio Quadrifoglio demonstriraju snagu marke Alfa Romeo da nadmašuje sebe i konstantno se poboljšava – kao što to radi već 110 godina.
Vrhunski modeli Giulia i Stelvio upotpunjuju poznate performanse super automobila ekskluzivnim novim komponentama i širokom ponudom nove tehnologije, povezivanja i sigurnosti.
U tijeku su modeli Quadrifoglio, s novim sustavom za zabavu sa zaslonom osjetljivim na dodir, koji sadrži ažurirani dizajn sučelja i specifične ekrane za performanse vozila, autonomiju vožnje Level 2, kao i posebne detalje na vanjskoj i unutrašnjosti vozila.
Prezentacija je dobila novi jezik: razgovor s nekim od ključnih aktera koji su osmislili i razvili projekat Quadrifoglio dostupan je na ovoj web stranici https://youtu.be/nkAKspEE9qg.
Danas, u vrijeme kada su okolnosti zahtijevale predah od uobičajenog brzog tempa, Alfa Romeo Giulia i Stelvio Quadrifoglio, sa svojim 2,9-litarskim Bi-Turbo V6 motorom od 510 KS, ne usporavaju, već povećavaju svoje performanse koje su na super-automobilima za verziju MY2020 s ekskluzivnim, potpuno novim funkcijama i širokim rasponom poboljšanja tehnologije, povezivanja i sigurnosti.

Idealan izraz vitalnosti i strasti u središtu marke Alfa Romeo, osim ohrabrivanja Alfiste i prelijepih ljubitelja automobila, Alfa Romeo – koji ove godine slavi 110. obljetnicu – uvijek je obilježena jedinstvenom sposobnošću da se istakne na trkačkoj stazi. pa i na modnim pistama.

Prije nego što se ponovno pojavi prilika da sjednemo za volan automobila, gdje su u centru pozornosti vozačko sjedalo i zadovoljstvo u vožnji, Alfa Romeo je odlučio objaviti svoje vijesti na virtualnoj konferenciji za novinare. Iako riječi ne mogu izraziti sve emocije koje su evocirane za volanom modela Quadrifoglio, ipak je fascinantno zaviriti u temelje modela, učeći kako je zamišljen i razvijen izvanredni projekat Quadrifoglio.

Još jedan korak naprijed za identitet marke Alfa Romeo

Novi modeli Giulia i Stelvio Quadrifoglio za 2020. godinu predstavljaju izvrsnost marke Alfa Romeo i još snažniji izraz performansi, pobjedu u DNA i prepoznatljiv italijanski stil. Proces obnavljanja asortimana upotpunjen je koncentracijom sofisticiranih tehničkih rješenja kao i performansi rješenja u vozilima koja utjelovljuju najsofisticiraniji izraz funkcionalnosti talijanskog dizajna, a sve u jedinstvenom stilu marke Alfa Romeo koji se ne može kopirati. Njihove performanse vodeće u klasi zagarantovane su snažnim 2,9-litarskim V6 Bi-Turbo motorom izrađenim od 100% aluminija, sposobnog da razvije čak 510 konjskih snaga i 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 2.500 o / min. Alfa ™ Active Torque Vectoring sistem odgovoran je za snagu motora na kotačima, a pomaže mu inovativni Q4 pogon na svim točkovima u Stelvio Quadrifoglio. 8-stupanjski automatski mjenjač je kalibriran kako bi se optimizirala fluidnost i udobnost tako da se vozila mogu lako voziti po svim terenima. Samo u RACE režimu, automobili izražavaju svoj puni potencijal mijenjajući brzine munjevitom brzinom, za samo 150 milisekundi. Svaki model Quadrifoglio opremljen je nizom sistema dizajniranih za poboljšanje zadovoljstva u vožnji, dok vozaču nude najaktivnije i najprivlačnije iskustvo za volanom. Ovde su uključeni Alfa ™ aktivno ogibljenje, Alfa ™ DNA Pro selektor sa RACE načinom vožnje i Alfa ™ Active Aero razvodnik u modelu Giulia. Sve sisteme u stvarnom vremenu koordinira i prilagođava Alfa ™ Chassis Domain Control jedinica, kontinuirano pružajući idealne uvjete za vozilo i vozača kako bi što bolje iskoristili izvanredne performanse modela Giulia i Stelvio Quadrifoglio.

Zvukove koji prate iskustvo vožnje Quadrifoglio pruža ispušni sustav Dual Mode sa četiri priključka, što daje još smjeliji dojam i privlači više pažnje u Race modu. U verziji MY2020 i noviji, kupci se mogu odlučiti za instaliranje Giulia i Stelvio Quadrifoglio s novim Akrapovicovim ispušnim sustavom, drugim dvostrukim ispušnim sustavom, sa stražnjim dijelovima s ugljen-vlaknima presvučenim titanom, koji imaju još rafiniraniji zvuk.

Kvaliteta i stil

Italijanski stil marke Alfa Romeo izražava jednostavnost, koja sakriva složenost procesa kreativnog dizajna. Rezultat – ergonomska, skladna serija linija i instrumenata, ispunjenje i prostor koji okružuje vozača – složen, ali sofisticiran proizvod. Iznutra je novi dizajn središnje konzole vrlo ugodan na dodir i vizualno te pruža više prostora za pohranu. Novost su i volan i mjenjač s kožnim detaljima, kao i sigurnosni pojasevi, koji su sada dostupni u crvenoj ili zelenoj boji, kao i u klasičnoj crnoj verziji. Nova opcija za električno podesivu perforiranu presvlaku sportskih sjedala od kože također će biti dostupna uskoro. Nova opcija proširuje mogućnosti personalizacije modela Giulia i Stelvio Quadrifoglio, koji su i dalje opremljeni sportskim sjedalima s kožnom i alcantarskom podlogom, što je u ovim verzijama uvijek standardno. Sportska sjedala sa karbonskom konstrukcijom proizvedena od strane Sparca su takođe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *