FIAT 500 L

Fiat 500L

DIZAJN I SPOLJAŠNJOST

Karakteristike ove porodice vozila su još vidljivije u novom 500L. Restilizovan dizajn spoljašnjosti sa legendarnim novim detaljima. „Brkovi“, rešetka i LED dnevna svjetla ističu isti legendarni osmijeh kao kod modela 500. Takođe se može vidjeti i porodična sličnost u profilu, sa bočnim lajsnama i hromiranim drškama i detaljima.

PUN KOMFOR

Hromirani detalji spojeni sa dizajnom porodice 500. Novi branici u boji karoserije naglašavaju eleganciju automobila.

Puno prostora za eleganciju – dnevna soba na točkovima

Prostrano, udobno i elegantno višenamjensko vozilo nudi 3,17 kubnih metara životnog prostora, sve to upotpunjeno novim detaljima enterijera. Novi 500L: smjestite se i krenite na put. Klasična muzika, pop, malo hevi metala ili šta kažete na audio knjigu?
Bez obzira na muzički ukus, bićete sretni sa Uconnect™ HD LIVE sistemom i ekranom osjetljivim na dodir od 7 inča. A za slušaoce sa najprefinjenijim ukusom tu je Beats sistem. Postoji samo jedan problem. Usaglasiti se oko izbora muzike.

PRIJATELJI I PORODICA

U redu, porodica je na prvom mjestu, ali kada izlazite sa prijateljima, počastite ih elegancijom novog 500L. Postoji nova komandna tabla, sada sa hromiranim logom 500.

Promijenite svoj stil. Novi 500L zamišljen je da vas zadivi svojim prostorom i pokretljivošću, ali novi detalji su ono najbolje u njemu.
Novi dizajnirani volan ima novi raspored komandi. Mjenjač je podignut kako bi se poboljšala ergonomija, a tu je i novi logo 500 za poboljšanje stila. Nova unutrašnjost modela 500L je spoj dizajna sa funkcionalnošću i udobnosti sa elegancijom. Od novih sjedišta i pokrivača komandne table do ambijentalnog osvjetljenja, atmosfera u kabini je upečatljiva.