FIAT 500

Fiat 500

Uvijek više

Istinske legende nikada ne stare: one se mijenjaju. Nazad na vrhravo kao Fiat 500, ikona italijanskog dizajna i životnog stila, koji donosi novine već više od 60 godina, dok ostaje vjeran svom originalnom duhu. Oduvijek svoj i jedinstven od prvog pojavljivanja na stazi. danas je 500 ponovo rođen sa još smjelijim i zanosnijim stavom, pozdravljajući svijet svojim novim, sjajnim izgledom: neodoljiv lukav šarm kome je teško odoljeti.

Klasa, glamur, elegancija i šarm. Sa svojim ekskluzivnim stilom, učiniće da sve staze postanu modne piste. Fiat predstavlja novu zvijezdu: tebe. Neodoljiv od krova do točkova, privlačan u svakom detalju. Nova verzija spremna je da privuče pažnju svojim zavodničkim stavom koji nikad prije niste vidjeli.

Uconnect™ 7’’ HD tablet osjetljiv na dodir sa HD ekranom, predstavlja vrhunac zabave sa svojim širokim spektrom mogućnosti počevši od Bluetooth® tehnologije i prepoznavanja glasa. Osim toga, zajedno sa FM/AM radiom, vozač može povezati svoje multimedijalne uređaje preko USB-a ili streamovanjem muzike putem Bluetooth® funkcije sa kompatibilnim “pametnim” telefonom, pružajući vozaču puno muzičkih opcija. Uconnect™ sistem je sada dostupan i sa Apple CarPlay opcijom, ključnom za pametno i sigurno korištenje iPhone uređaja za upravljačem. Sada možete vršiti pozive, puštati muziku, slati i primati poruke, dobiti uputstva optimizovana prema uslovima saobraćaja i još mnogo toga, dok ostajete fokusirani na put. Android Auto™ Vam daje korisne informacije organizovane na ekranima koji se pojavljuju samo po potrebi. Funkcija nudi pristup Google mapama, sa glasovnom navigacijom, informacijama o saobraćaju u realnom vremenu i uputstvom za upravljanje voznim trakama i Google Play muzikom i mnogim drugim muzičkim opcijama. Možete upućivati i primati pozive i slati poruke dok držite ruke na volanu i svoje oči na putu.

previous arrow
next arrow
Slider