FIAT PANDA

Fiat Panda

Uzeli smo gradski automobil i ozbiljno poradili na njemu.

Panda kombinuje izdržljiv dizajn sa detaljima u enterijeru koji će učiniti da Vam bude udobno dok se vozite. To je savršen automobil za gradsku vožnju.

Krugovi i kvadrati

Da li ste ikada čuli za ,,squircle”?

To je kvadrat sa zaobljenim uglovima i predstavlja inspiraciju za dizajn Pande. Ali, te ublažene konture ne izgledaju samo lijepo. One i poboljšavaju aerodinamičku efikasnost i pomažu Vam da u potpunosti iskoristite prostran enterijer ovog automobila, uz manje prepreka i nepristupačnih dijelova.

Svjetlucavi detalji

Na zakrivljenoj haubi se nalazi elegantna horizontalna rešetka i zaobljeni farovi poput ,,dragulja”, pozicionirani visoko kako bi osvijetljenost puta bila veća i kako bi se smanjio rizik od lomljenja.

Stvoren za život u gradu

U Pandu smo stavili svakojake uređaje koji će Vam pomoći da se snađete u gradu, uštedite novac na gorivu i koji će učiniti da bez problema birate muziku a da u isto vrijeme budete sasvim bezbjedni.

Pametna tehnologija poput ABS će Vam omogućiti da zadržite kontrolu nad vozilom uslijed naglog kočenja, a pojasevi i zračni jastuci najnovije generacije su tu da Vam pruže cjelokupnu zaštitu. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC) će spriječiti da dođe do nestabilnosti vozila u krivinama i teškim uslovima puta.

U isto vrijeme, ABS sistem sa poboljšanim performansama stara se o tome da imate potpunu kontrolu nad vozilom, čak i pri naglom kočenju. Kao mjera predostrožnosti, sistem za praćenje pritiska u gumama (TPMS) će Vas upozoriti kada pritisak postane previše nizak da na vrijeme odreagujete.