FIAT TIPO SW

Fiat Tipo SW

Ne morate da se lansirate u orbitu da biste otkrili svemir

Novi Tipo Station Wagon pruža vam apsolutnu upotrebljivost i fleksibilnost. Veliki prostor koji možete dijeliti sa svojom porodicom u kojem se sve uklapa: počev od prtljažnika od 550 litara sa nevjerovatnim prtljažnim prostorom do unutrašnjosti gdje svi mogu da sjede i uživaju u vožnji.

Potrebna vam je samo jedna ruka da prilagodite svoj prostor

Ovo je prtljažnik novog Tipo SW, pojačan Magic Cargo prtljažnim prostorom: jednostavan, fleksibilan i funkcionalan. Dizajniran je da bi Vam olakšao život i pružio svu udobnost i prostor koji vam je potreban: pod sa dvije različite visine, sjedišta koja se mogu okretati i sklapati i prtljažni prostor koji se može produžiti ili proširiti za više od 1,80 m kako bi zadovoljio Vaše potrebe. Tako je jednostavan i ravan da ga možete podesiti samo jednom rukom.

Svaki model u Tipo porodici posjeduje inovativne infotainment opcije, uključujući Uconnect HD LIVE tablet sistem sa ekranom visoke rezolucije osjetljivim na dodir. Bluetooth protok zvuka, prepoznavanje glasa, čitač SMS poruka, USB ulaz, takođe su dostupni i sa ugrađenim 3D Tom Tom sistemom navigacije. Zahvaljujući Android Auto opciji, možete upravljati kompatibilnim sadržajima i funkcijama na telefonu direkno sa vozačevog sjedišta.

Budite konektovani sa opcijom Uconnect Live i preuzimajte svoju omiljenu muziku uz Deezer i TuneIn; budite u toku s vijestima na Reutersu ili u kontaktu s prijateljima na Facebooku, CheckInu i Twitteru. Uz eco:Drive i my:Car možete pratiti svoju uštedu goriva, svoje eco-performansse i svoj servisni interval gdje god da se nalazite. Od sada možete ažurirati svoj navigacioni sistem sa Mopar Map Care servisom tako što ćete se logovati na stranici maps.mopar.eu (besplatno prve tri godine) ili to možete izvršiti u našem DailyCar servisu.