FIAT TIPO

Fiat Tipo

Tipo logika

Treba Vam malo da bi ste dobili puno.

Uključujući bogatu standardnu opremu i sav komfor koji možete poželjeti. To je ono što zovemo – Tipo logika.

Jednostavna elegancija

Sav prostor koji će vam ikad trebati – automobil ukupne dužine od samo 4.37 metara modernog, dinamičnog i praktičnog karaktera. Ukratko – jednostavna elegancija.

Auto sa ličnim stavom

Moderan i dinamičan stil: od dnevnih LED svjetala do velike prednje maske sa hromiranim detaljima i oštrim linijama koje idu od haube preko krova do zadnjeg spojlera – svaki dio Tipa sa 5 vrata se elegantno uklapa u sveukupan dizajn. Za ličnost koja neće proći neprimjećena.

previous arrow
next arrow
Slider

Unutrašnjost i udobnost

Fiat Tipo sa 5 vrata je dizajniran za maksimalni komfor i za vozača i za putnike. Sa unutrašnjošću u koju glatko staje petoro odraslih sa visinama od 1.85cm, daje svakome potreban prostor, djelimično zahvaljujući i izdašnim ostavama i pregradama za sitnice sa ukupnom zapreminom od 12 litara. Za vrhunski komfor na putu – za svakoga.

Perfektno pozicioniran upravljač, papučice i sjedište kreiraju istinski ergonimičnu poziciju za vozača. I sve je pod kontrolom jednim dodirom prsta.

Praktičnost je najveći prioritet Fiat Tipa sa 5 vrata: zato njegov prtljažnik nudi kapacitet od 440 litara koji je vodeći u klasi. Dakle, skoro sve što poželite možete ponijeti sa sobom.

Beskompromisan komfor i dizajn: Fiat Tipo sa 5 vrata nudi udobna sjedišta sa ergonomskom podrškom u dvjema izvedbama: tekstil i koža. Da ne pominjemo prostor za noge koji je vodeći u klasi. Dakle, možete posmatrati svijet kroz koji prolazite u potpunom komforu.