Honda Civic Sedan

Honda Civic Sedan

Probudite svoja osjetila

Nedvojbeno prepoznatljiv i nepogrešivo uglađen, moderni sportski Civicov dizajn, jedinstveni je spoj dramatičnih strukturalnih linija i uglađenih, gotovo atletskih oblina. Novi Civic Sedan je u svojoj osnovi dizajniran da bude vožen i da pri tome privlači pažnju.

Uglađena, a istovremeno oštra silueta novoga Civica 4 vrata skriva iznimno prostranu unutrašnjost. Novi Civic Sedan cestovni je vladar sa svojim snažnim, staloženim stavom koji između ostaloga nagovještava iznimnu upravljivost. Agresivne linije novoga Civica doprinose boljoj aerodinamici. Dnevna svjetla LED tehnologije jamče da u novome Civicu nećete ostati nezapaženi. Novi Civic Sedan dolazi s većim i širim točkovima koji dodatno naglašavaju njegov odvažni stav. U serijskoj opremi dolazi s 16”, odnosno 17” točkovima.

Ako želite maksimalno uživati u svakom trenutku života, trebate automobil iznimne prostranosti. S novim Civicom, njegovom prostranom putničkom kabinom i ogromnim prtljažnikom, putovati ćete udobno bez ikakvih odricanja.

Njegova profilirana sjedišta nježno će Vas obgrliti pružajući vam osjećaj iznimne udobnosti i kvalitete na svakom putovanju, neovisno o njegovoj dužini. Kontrolna ploča novog Civica izrađena je od materijala visoke kvalitete, mekanih na dodir. U nju je ugrađen zaslon na kojem možete pronaći sve bitne informacije. Najprostraniji prtljažnik u klasi zapremnine 519 litara omogućiti će Vam jednostavan prevoz raznovrsnih predmeta.