Honda CR-V Hibrid

Honda CR-V Hibrid

Nove hibridne performanse

Snažan, jednostavan i učinkovit. Ovo su tri prednosti koje ćete otkriti u potpuno novom CR-V hibridu. Njegov inteligentni, napredni hibridni pogonski sklop pruža besprijekorno i zabavno iskustvo vožnje na svakom putovanju. Dvadesetogodišnje iskustvo u razvoju hibrida doprinijelo je u stvaranju potpuno novog CR-V hibrida. Sa inteligentnim hibridnim pogonskim agregatom, ovaj potpuno novi CR-V ne samo da dobro izgleda, nego donosi i zaista ugodnu vožnju. Najpopularniji SUV na svijetu u hibridnoj varijanti donosi poboljšanu efikasnost uz pomoć inteligentne Multi-Mode Drive (i-MMD) tehnologije koja automatski bira između električnog, hibridnog i klasičnog pogona. Rezultat? Manja potrošnja goriva i manje emisije CO2. 

Još jedna prekretnica za Hondu CR-V.

Tehnologija i-MMD (inteligentni Multi-Mode Drive) pruža izvanredne performanse uz izvanrednu efikasnost. Prepoznatljivi mišićavi i profinjeni novi, moderni CR-V prepun je pametnih rješenja i korisnih inovacija koji čine ovu petu generaciju CR-V-a pravim vozačkim SUV-om. Stvoren za one koji znaju uživati u luksuznom, sofisticiranom enterijeru sa najnovijim pametnim rješenjima i infotainmentom uz udobnost, prostor i svestranost po kojoj je CR-V poznat.

On sam bira najbolja rješenja

Inteligentni Multi-Mode Drive (višerežimski pogon) uvijek ostvaruje visoke performanse i efikasnost. i-MMD tehnologija osigurava da automobil uvijek koristi energiju na najefikasniji način. To znači da CR-V Hibrid stalno i nesmetano bira između tri režima pogona: električni, hibridni ili benzinski. Kad se postavi električni režim pogona auto emituje tiho zvučno upozorenje. U određenim uslovima vožnje, ukoliko želite, možete ručno produžiti period rada u električnom režimu tako što ćete pritisnuti dugme EV Mode koja se nalazi na središnjoj konzoli. Ukoliko težite ka jačem dinamičkom osećaju, Sport Mode će vam pružiti izrazito angažovani doživljaj vožnje.

Jednostavnost u vožnji

Uživajte u vožnji, dok Honda CR-V za Vas bira najdinamičniji i najefikasniji način da vas odvede do željenog odredišta. Kada otvorite vrata, dočekaće Vas čist luksuz. Kada uđete, doživjećete jedinstveni luksuzni prostor i udobnost. Sve što želite učiniti je tiho skliznuti i uživati u vožnji. Po cijeloj površini kabine protežu se lijepo prošiveni materijali mekani na dodir. Da bi se spriječile situacije u kojima postavljanje i rad sa sistemima skreće pogled i koncentraciju s puta, svim funkcijama može se pristupiti pomoću hands free tipke koje se nalaze na upravljaču. TFT ekran u boji nudi osnovne informacije vozaču tačno u njegovom vidokrugu. Mi ga zovemo Driver Information Interface.