Honda CR-V

Honda CR-V

Novi doživljaj vožnje

Novi CR-V je najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je HONDA ikada napravila. Ovaj model postiže izuzetnu sofisticiranost u svojoj petoj generaciji i iskustvo vožnje podiže na sasvim novi nivo. Uz to nudi čitav niz kombinacija od naprednih agregata, pogona na prednje ili sve točkove, manuelnog ili automatskog prenosa do modela sa klasičnih 5 ili opcionih 7 sjedišta. Nova generacija modela CR-V donosi svježe i „čiste“ linije koje u kombinaciji sa širim branicima daju novom SUV modelu savršeno izbalansiran izgled koji je oličenje elegancije i atletske gracioznosti.

Ima moć da te dotakne

Novi CR-V je “spakovan” za otvoreni put. Napredni 1,5 VTEC TURBO motor sa 6-brzinskim ili 7-brzinskim CVT automatskim mjenjačem donosi izuzetne performanse. U kombinaciji sa novom šasijom, čeka Vas iskustvo savršeno agilne sportske vožnje. Potpuno novi CR-V odvešće Vas do odredišta sa apsolutnom finoćom i udobnošću – samo ga usmjerite ka horizontu i krenite!

Svojim modernim uglađenim dizajnom, novi SUV je još uvek pravi CR-V. Novi model će i premašiti očekivanja.

Impresivna udobnost za sve putnike

Automobil impresivnog enterijera – okružiće Vas osjećaj luksuza ambijenta u kome svi imaju dovoljno prostora. Svako putovanje predstavljaće zadovoljstvo čak i ukoliko Vam bude potreban dodatni prostor za prenošenje velikih, nezgodnih predmeta – CR-V ima dovoljno kapaciteta i za to. Odlična preglednost dobijena je redizajniranjem A nosača koji je sada znatno uži. Presvlake premium kvaliteta zajedno sa sofisticiranim unutrašnjim oblogama obezbjeđuju ugodan, opuštajući enterijer.