Kategorije
Bunjo Grupacija

BUNJO GRUPACIJA PONOSNI PARTNER OKK SPARS REALWAY

Danas je u Sarajevu u zvaničnim prostorijama kluba potpisan sponzorski ugovor između OKK Spars Realway i Bunjo Grupacije. Bunjo Grupacija, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala je potrebu da jedan privredni subjekt pruži podršku mladom i perspektivnom sportskom kolektivu.

U sklopu saradnje, OKK Spars Realway je dobio na korištenje dva modela naših brendova ŠKODA i HONDA, te će za svoje potrebe koristiti dva izvrsna kompaktna automobila SCALA i CIVIC. Potpisivanje ugovora dolazi u veoma važnoj, ali i svečanoj godini za Bunjo Grupaciju u kojoj kompanija obilježava jubilarnih 30 godina postojanja. Bunjo Grupacija nastavlja biti prijatelj svega dobrog u Bosni i Hercegovini, a sada postaje i prijatelj sporta.

“Kao direktor Bunjo Grupacije, prije svega moram izraziti svoje zadovoljstvo i izuzetnu čast što ulaskom u 2020. godinu nastavljamo podržavati jednu od najljepših sportskih priča u Bosni i Hercegovini. Bunjo Grupacija ove godine slavi jubilej, 30. godina postojanja i drago mi je baš da u ovoj svečanoj godini za nas podržavamo naše mlade i perspektivne košarkaše pred kojima je blistava budućnost. Mogu reći da je ovo kruna saradnje sa Košarkaškim klubom Spars Realway jer smo već pet godina ponosni prijatelj ovog kluba koji kontinuirano raste i razvija se. Iskreno se nadam da će saradnja donijeti željeni efekat i da ćemo uskoro vratiti šampionsku titulu u Sarajevo koje je praktično kolijevka košarke u Bosni i Hercegovini.

KK Spars Realway je jedan od najmlađih klubova u Bosni i Hercegovini, kako po godinama postojanja, tako i po prosječnoj starosti igrača. U Spars Realwayu igraju veoma mladi, ambiciozni košarkaši željni rada, napredovanja i dokazivanja u ovom sjajnom sportu. Iskreno, osjetim posebnu vezu između ovog kluba i Bunjo Grupacije u kojoj takođe rade veoma mladi ljudi. Na današnjici, ključ uspjeha je želja za znanjem i radom, a naše uposlenike upravo krase te osobine. Mladima je mjesto u Bosni i Hercegovini i moja želja je da kroz naš primjer pokažemo i drugima da trebaju ostati u našoj jedinoj domovini. Uspjeh je itekako moguć, a za sve je potrebno dosta truda i rada što se vremenom sigurno isplati. Obzirom na to da sam i sam ljubitelj košarke, često dolazim na utakmice KK Spars Realway i posebno je lijep osjećaj doći sa mojim sinom koji pokazuje ljubav prema ovom sportu. Naravno da se probude emocije kada pomislim da bi u budućnosti i on mogao obući dres ovog kluba i izaći na parket.

Kako naš slogan kaže, Bunjo Grupacija je prijatelj svega dobrog. U ovom slučaju, mi smo prijatelji sporta i KK Spars Realwayu ustupamo na korištenje dva automobila naših brendova ŠKODA i HONDA. Kako su ovo „fit“ momci, sportaši, nisam siguran koliko će se moći „odbraniti“ od djevojaka koje će privlačiti poput magneta u novom Civicu i Scali. Nadam se da popularnost među djevojkama neće negativno uticati na njihove izvedbe na parketu!”, izjavio je Adis Bunjo, predstavnik Bunjo Grupacije i direktor TRIAB-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *