Kategorije
Fiat

NOVI FIAT 500 LA PRIMA U HATHCHBACK IZDANJU

Posebna numerisana serija „la Prima“ kabriolet više nije dostupna, danas debituje novi 500 „la Prima“ hatchback

Prateći uspjeh rezervacija za novi 500 „la Prima“ kabriolet – numerisanu ediciju – predstavljenu ovog marta u Milanu, koja više nije dostupna, porodica novog modela 500 se širi, predstavljanjem drugog „Launch Edition“ izdanja: Novog 500 „la Prima“ hatchbacka. Ovaj model pametno kombinuje inovativni „električni i održivi“ duh treće generacije modela 500 sa nepogrešivim dizajnom i posvećenošću detaljima koje donosi ovaj legendarni Fiat model, i koji su uobičajeni za najbolje italijanske proizvode.

Uz nježniju i zaobljeniju liniju od prethodne generacije, novi 500 „la Prima“ zadržao je poznat  stav samouvjerenosti modela Cinquino, legendarnog modela sa jedinstvenom osobinom u auto-industriji on izmamljuje osmijeh i u kompleksnoj vožnji po gradu – a ponekad i ograničenjima. Sve u svemu, u vremenu kad se od mobilnosti očekuje da bude održivija, povezanija i autonomnija, treća generacija modela Fiat 500 ponovo uzima primat, donoseći sa sobom dizajn i uživanje u vožnji.

Nije riječ samo o revoluciji, već „reinkarnaciji“ duha, onog koji inspiriše obnavljanje. Zapravo, za pravu revoluciju nisu dovoljna samo pravila, već je neophodno nešto legendarno i prelijepo: Novi Fiat 500. Kao i u poslijeratnom periodu, kada je prva generacija modela Cinquino udahnula život masovnoj mobilnosti, isto se događa i sada sa novim modelom 500, koji kanališe pozitivnost i radost života pružajući novu dimenziju i karakter električnoj urbanoj mobilnosti. Motor ima snagu od 87 kW i automatski ograničenu maksimalnu brzinu od 150 km/h i ubrzanje od 0-100 km/h za 9 sekundi, sa ubrzanjem od 0-50 km/h za 3,1 sekundi.