KAMIQ

KAMIQ

Savršeno odgovara!

Od 32.957,00 KM

SUV KAKO GA VI VIDITE.

POTPUNO NOVI GRADSKI SUV – ŠKODA KAMIQ

Šta kažete na prednosti SUV-vozila, kao što su:

  • veći razmak od tla,
  • povišen položaj sjedenja
  • robustan izgled
  • a sve to zapakovano u agilno kompaktno gradsko vozilo?

Je li to SUV kako ga vi vidite? Stigao nam je upravo takav.

Sada ga možete pogledati iznutra i izvana, možete naše prodajne savjetnike pitati baš sve što vas zanima o ovom dugo iščekivanom automobilu, kao i o mogućnostima plaćanja… a možete ga i isprobati! Predlažemo odmah u uslovima gradske džungle za kakve je stvoren.

ŠKODA KAMIQ, naš prvi crossover, gradsku će vožnju učiniti i ugodnom i zabavnom. Čak i onaj svakom manje zabavan dio – parkiranje. Bez problema će se zavući bilo gdje. Ali moramo vas upozoriti – zavući će vam se pod kožu i prije nego što biste mogli zamisliti.

Prtljažnik koji trpi vašu kreativnost

Čak je i dizajn prtljažnika modela KAMIQ kreativan. Opremljen je karakteristikama koje osiguravaju da vaše stvari ostanu na svom mjestu, a vozilo ostane čisto. Uz to: veliki kapacitet od 400 litara, odnosno 1395 litara nakon preklapanja stražnjih sjedišta, vozilo svrstava u sam vrh klase.

Performanse dostojne prvaka

Ništa manje važne nisu ni vozne performanse. Motori nude izvanredan komfor tokom vožnje u gradu ili izvan njega. Tri TSI benzinska motora sa volumenom od 1,0 ili 1,5 litara i jedan 1,6-litarski TDI motor pružaju snagu od 70 do 110 kW (95 do 150 KS). Bez obzira na to odlučite li se za benzinski ili dizelski motor, KAMIQ će raditi tiho, fleksibilno, pouzdano i ekonomično.

KAMIQ je urbani gradski SUV, uz kojeg idu sve prednosti jednog SUV modela u kombinaciji nezamjenjivog ŠKODA dizajnerskog izričaja, prepunog jasnih linija i dinamičnih oblika.

Snaga i hrabrost uvijek dolaze iznutra. Također u KAMIQ-u, gdje se emocionalni dizajn interijera i upečatljiv dizajn eksterijera skladno spajaju.

Jedinstvena “Simply Clever” rješenja, zaštitini su znak marke ŠKODA. Novi model KAMIQ prepun je raznolikih rješenja koja će vam olakšati svakodnevnicu.