Kategorije
Škoda

AKCIJA: PRANJE VOZILA U TRIAB-U

Održavanje higijene vozila podjednako je važno kao i održavanje lične higijene. Higijena vozila će se povoljno odraziti na vaše zdravlje, ali će i vašem limenom ljubimcu prijati adekvatna njega. Osim što ćete vi boraviti u čistom prostoru i dodirivati očišćene površine, redovno pranje i održavanje povoljno utiče na dugotrajnost laka automobila, kao i materijala u unutrašnjosti.

Stoga, TRIAB svojim kupcima nudi akcijsku ponudu profesionalnog pranja vozila u našoj ŠKODA praonici po povoljnim cijenama. Za pranje cijelog vozila (izvana i iznutra), potrebno je izdvojiti svega 8 KM, dok pojedinačno pranje isključivo eksterijera ili enterijera nudimo po 50% nižoj cijeni. Rado bismo vam preporučili i dubinsko pranje vozila kako biste bili što sigurniji da ste svu prljavštinu odstranili iz automobila, ali i neželjene “goste” u vidu bakterija i trenutno najvećeg, nevidljivog neprijatelja – virus COVID-19.

U svakom slučaju, TRIAB će nakon svakog pranja vozila izvršiti i potpunu, dodatnu dezinfekciju unutrašnjosti, a posebnu pažnju ćemo obratiti na ključne tačke (markirane zelenom bojom) na kojima se skuplja najviše virusa i bakterija.