Kategorije
Toyota

TOYOTA RELAX OSJEĆAJ POTPUNE BEZBRIŽNOSTI KOJI TRAJE I DO 10 GODINA

Budite bezbrižni tokom čitave godine uz Toyota relax

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promjenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbijedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost bezbrižnosti u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 160.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Obezbijedite dodatnu bezbrižnost sa svakim servisom

Ako se opredijelite da vašu Toyotu održavate u našem servisu, imat ćete vrhunske majstore koji koriste isključivo originalne Toyota dijelove. Prijavite se na servis i program Toyota Relax produžit će se za sljedećih 12 mjeseci – sve dok vaš automobil ne navrši 10 godina, odnosno pređe 160.000 kilometara (u zavisnosti od toga šta prije nastupi). Kada dođe vrijeme za servis, sve što je potrebno da uradite jeste da dovezete svoju Toyotu kod nas i vaša bezbrižnost u Toyota Relax programu biće produžena do narednog redovnog servisa.

Da Li Je Vaša Toyota Obuhvaćena Programom Toyota Relax?

Sva Toyotina vozila koji dolaze na redovni servis automatski ulaze u Toyota Relax program bezbrižnosti, ukoliko ispunjavaju sljedeće uslove:

  • Vozilo mora biti starije od 2 godine, ili imati više od 85.000 km.
  • Rok isteka tvorničke garancije mora biti kraći od 1 godine, ili 15.000 km.
  • Vozilo ne smije biti starije od 10 godina ili imati više od 160.000 km.

TRAJANJE TOYOTA RELAX

Toyota Relax važit će od datuma obavljanja redovnog servisa do predviđenog datuma za naredni servis (obično 12 mjeseci ili 15.000 kilometara, zavisno od toga šta prije nastupi). Više informacija potražite od svog prodavca ili pogledajte priručnik za upotrebu vozila, sa navedenim planom i programom redovnog održavanja vozila.